Over Jan Schober, directeur/eigenaar van Jasc Engineering

Hij is geboren Amsterdammer, opgegroeid op een zeilschip, tussen motoren en aansturingskasten. In 2003 afgestudeerd aan de Hogere zeevaartschool van Amsterdam als Maritiem Officier. Daarna 10 jaar tot in detail gewerkt met alle toegepaste techniek in de agrarische wereld; pneumatiek, hydrauliek, elektrotechniek, meet- en regeltechniek.

In 2008 in dienst getreden bij Geveke Werktuigbouw als Project Engineer. Hier alle ervaring opgedaan als projectleider in de Olie en Gas industrie met de bouw van Chemical injection skids. Pompsystemen, die geïmplementeerd worden in een bestaand technisch ontwerp, of werken als standalone installatie. Enkele projecten, die mede onder zijn leiding werden gerealiseerd, zijn de Chemical injection skids voor het Sweep/RAT project van Shell, en foam injectie units voor de Nederlandse Aardolie Maatschappij.

Nu, in 2011 besloten om zijn kennis en kunde als onafhankelijk adviseur en uitvoerder vorm te geven in Jasc Engineering. Gemotiveerd door de gedachte, dat opdrachtgevers gebaat zijn bij zijn unieke combinatie van professionele tijdelijke inzetbaarheid tegen een concurrerend tarief. Gedreven om uw opdrachten uit te voeren. Groot aanpassend vermogen, altijd op zoek naar innovatieve oplossingen en dankzij brede productkennis binnen zeer korte inwerktijd. Jan is een mensen-mens, no-nonse, hands-on mentaliteit met een helicopterview, functioneel en een vleugje perfectionisme.

Nieuwsgierig naar de man achter dit profiel? Maak dan snel een afspraak.

 

©2012 Jasc Engineering